Nyitva tartás : hétfőtől - péntekig 7:30-19:00, Szombaton 7:30-12:00
  Tel : +36 77 581 029

Keményen edz? Van egy jó ajánlatunk!

A Scitec termékeket internetes áron, de szállítási költség nélkül vásárolhatja meg nálunk.

A Majsa Patika hivatalos Scitec szállítási pont, vagyis bármilyen termék – ha nincs is raktáron – néhány napon belül átvehető nálunk.

Ízelítő a kínálatból:

JUMBO

scitec-jumbo-4400

 

  • 50 GRAMM PROTEIN ADAGONKÉNT!
  • JUMBO-SIZE ANABOLIKUS MÁTRIX!
  • ULTRA-ÖSSZETETT SZÉNHIDRÁT FORRÁS, BENNE ZABPEHELY, VITARGO® & PALATINOSE™!
  • EGYÁLTALÁN NEM TARTALMAZ SEMMIFÉLE ÉDESÍTŐSZERT!
  • A ZSÁKOS KISZERELÉS ÚJRAZÁRHATÓ A MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN!

JUMBO=NAGY! JUMBO=ERŐS! Tudományos tény, hogy az emberek alulbecsülik a tápanyag bevitelüket, amikor diétáznak, de emellett hajlamosak túlbecsülni a tényleges táplálék felvételüket, amikor izmot és erőt próbálnak építeni. Magyarán szólva kevesebbet esznek, mint azt képzelik és mint amire szükségük lenne a folyamatos és érdemi fejlődéshez! Sokan valami varázspirulát keresnek, miközben figyelmen kívül hagyják a tényt, hogy semmi nem olyan erőteljes hatású, mint a megfelelő mennyiségű teljes kalória, energizáló szénhidrát és izomépítő protein konzisztens fogyasztása!

 

100% WHEY PROTEIN PROFESSIONAL

scitec-whey-protein-professional-2350

A 100% Whey Protein Professional egy 100%-ban ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátumból készült fehérje formula, amely a megfelelő aminosav mennyiséget tartalmazza az izomnöveléshez, és emellett hatásosan növeli a szervezetben előforduló legerősebb antioxidáns, a glutation szintjét is.

A 100% Whey Protein Professional felhasználhatósága az izmok számára tökéletes, az emészthetősége könnyű és az íze is kiváló! Esszenciális aminosav tartalma 50%-os, valamint az anabolikus hatású aminosavak mennyiségét tekintve (elágazó láncú aminosavak, arginin, glutamin) is kiváló, 48%-os mutatókkal rendelkezik.

 

MYOMAX HARDCORE

kepatmeretezes_hu_kr_dsc8896

A MyoMax Hardcore, a csúcsmodern, minden-az-egyben formula úgy lett összerakva, hogy ellásson téged minden, tudományosan leginkább bizonyított és edzőteremben is tesztelt hatóanyaggal, hatásos adagokban! Először is ott van a fehérje és az azt felépítő aminósavak, amelyek a leginkább létfontosságú tápanyagok. A MyoMax Hardcore ezekből óriási, 52 grammos adagot tartalmaz. Egyre több és több tudományos tanulmány bizonyítja, hogy nem egy bizonyos fehérje-típus, hanem a több-forrású keverékek azok, amelyek hatásosabbak, az egymást kiegészítő aminósav profilok, valamint a gyors, de mégis elnyújtott aminósav beáramlást eredményező felszívódási-sebesség-különbségek miatt. A MyoMax Hardcore egy olyan keveréket használ, amely tartalmazza a leggyorsabban, egy gyorsan és a leglassabban felszívódó állati fehérjéket (mivel azok a legjobbak)!

A fenti fehérjékből egyszeri adag is vásárolható a Majsa Patikában!  

 

MEGA GLUCOSAMINE

scitec-mega-glucosamine

Glukózamin-szulfát az ízületek egészségéért!

  • JAVÍTJA AZ ÍZÜLETEK EGÉSZSÉGÉT ÉS MOZGÉKONYSÁGÁT!
  • FOKOZZA AZ ÍZÜLETI PORC REGENERÁCIÓJÁT!
  • GYULLADÁSCSÖKKENTŐ HATÁS!
  • 1000 MG GLUKÓZAMIN KAPSZULÁNKÉNT!
  • PRECÍZEBB ADAGOLÁS!

A GLUKÓZAMIN növeli az ízületi alapállomány víz és tápanyag tartalmát , ezért fontos szerepe van az ízületek egészségének megóvásában. A glukózamin gyorsíthatja a károsodott ízületek regenerációját, javítva az ízület funkcióját és mobilitását. A glukózamin ugyanakkor hatékony fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő is.

 

Joint-X COMPLEX

scitec_joint-x

A Joint-x  egy komplex formula 4 hatóanyaggal, úgy összeállítva, hogy alapvetően az ízületek normál állapotának fenntartásához járuljon hozzá. Tartalmazza a jól ismert és népszerű glükozamin-szulfátot, a kondroitin-szulfátot, a zselatint és a metilszulfonilmetánt, ami MSM-ként is ismert (a zselatin hidrolizált kollagén).