Nyitva tartás : hétfőtől - péntekig 7:30-19:00, Szombaton 7:30-12:00
  Tel : +36 77 581 029

A Majsa Patikában már elérhető a GYÓGYÍTÓ PEDIKŰR

Hogy lábaink biztos támaszt jelentsenek.

Lábunk a naponta megtett hozzávetőleg nyolcezer lépésünk összes terhét viseli testsúlyunk nyomása alatt. Csontok, izmok, inak, idegek és vérerek mesteri egysége biztosítja teherbírását. A harmónia bármely okból történő megbomlása: ortopédiai deformitások, a lábat ellátó verőerek betegsége, az idegek károsodása a fokozott nyomásnak kitett területeken a láb bőrének és bőr alatti szöveteinek sajátos elváltozásaihoz vezethetnek.

Ezek nyomán hámhiányok, sebek képződhetnek, melyek felülfertőződése elmélyíti a problémát. Bizonyos idült betegségek hajlamosítanak ismétlődő sebek, repedések, szárazság kialakulására, ilyen a cukorbetegség és az érszűkület. Legtöbbször utólag figyelünk ezekre a problémákra, amikor a gyógyulás lassúbb és körülményesebb. Gondos lábápolással és ellenőrzéssel a krónikus szövődmények azonban megelőzhetők, a bajra figyelmeztető jelek megtanulhatók!

Lány Anita gyógyító pedikűrös korszerű berendezésekkel és kényelmes környezetben várja kedves vendégeit a Majsa Patikában. Bejelentkezés: 06/30/568-4867.

Mivel foglalkozik a gyógyító pedikűrös? A pedikűr a láb gondozásának mestersége, melynek célja lábunk karbantartása, állapotának megőrzése, illetve szépítése. Az esztétikai célú pedikűr mellett, mely a bőr és köröm eredeti formájának megtartását biztosítja, a láb különböző betegségek okozta eltéréseinek gyógyulását, korrekcióját segítő gyógyító pedikűr is elterjedőben van.

Az alábbi problémákkal fordulhatunk gyógyító pedikűröshöz: nehezen eltávolítható bőrkeményedések, köröm deformitások: benőtt köröm, megvastagodott gombás köröm esetén (ennek vékonyítása céljából), amennyiben a körömvágást körömágygyulladás kíséri, ha a körömvágást gyakran vérzés kíséri (akár alvadásgátló gyógyszer szedése mellett), sarokrepedés esetén.

Cukorbetegeknél az izzadás elmaradása, lábszárazság, gyérebb vérellátás miatt nagyobb valószínűséggel jelennek meg ellátást igénylő problémák, ezért – különösen látásromlás esetén – a láb napi önellenőrzése mellett havonta kérje gyógyító pedikűrös segítségét!

Hogyan történik a láb ellátása? Manuális és gépi pedikűr útján biztosítjuk a kíméletes, fájdalommentes, sérülésmentes és biztonságos lábápolást. 

A láb bőrének felpuhítására szükség szerint vizes áztatást végzünk. Vizes pedikűrgéppel lehetőség van az elhalt hámsejtek szakszerű eltávolítására, melyeket a pedikűrgép finom gyémántszemcséi kíméletesen dörzsölnek le.

Talp és lábfej kezelése, szükség esetén masszázsa. Visszapótoljuk a nedvességet hidratáló készítményekkel. Lábápolási tanácsokkal segítünk abban, hogy lábai továbbra is legfőbb támaszai lehessenek!

A szolgáltatás már a Majsa Patikában is elérhető, Lány Anita gyógyító pedikűrös korszerű berendezésekkel és kényelmes környezetben várja kedves vendégeit. Bejelentkezés: 06/30/568-4867.
Forrás: WEBBeteg